Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Kdo nemáte nic konkretního a jen tak si chcete pokecat eventuálně si vylít srdce Obrazek , nebo poradit...tak můžete napsat sem.

 

 

 

Diskuse je otevřená...Obrazekpro všechny...

 

 

 

 

 

Račte vstoupit a POKECAT!!!

 

 

 

Pusinky Obrazekjsou přece na povídání - alias na kecání a LU-PUSINKY nemají žádnou výjimku.......

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přehled komentářů

učení

(Marie, 16. 2. 2009 16:59)

Ahoj Lupusniky, tak to učení je fakt marný. Teda já se učila, dnes celekm dlouho, i jiné dny, ale ten zápočet je zlý velice a dost to přece není. Tak mi držte palce, abych aspoň zvládala kašlat na okolí a jeho rekace. To je totiž můj největší problém, jinak myslím, že to zvládám docela dobře. Mám taky novýho doktora, jsem k němu objednaná, doporučil mi ho kamarád, který má zkušenosti. Tak aspoň něco. Hezký den přeju!

Míla

(Ludmila, 16. 2. 2009 10:51)

Mám ještě prosbu, napsala jsi jméno zkoušené látky správně, prosím Tě, zkontroluj to.

Abetismus sodný

(Ludmila, 16. 2. 2009 10:47)

Mílo, prosím Tě, jaká je to studie a co má ta látka dělat? Je to opravdová novinka. To je vhodné pro léčbu lupusu či autoimunních chorob. Určitě budeme rády, pokud nám to trochu přiblížíš. Díky.

SLE s onemocněním ledvin v anamnéze

(mila, 15. 2. 2009 19:20)

Potřebovala bych vědět jestli se někdo účastastní výzkumné studie hodnoceného (experimentáního)léčiva nazývaného abetismus sodný,který nebyl zatím schválen Americkým úřadem . Jestli to pomáhá či naopak mám zatím jen odběr krve a čekám jestli se nato hodím a mám z toho obavy :-( .Sponzoruje to La Jolla Pharmaceutical Company San Diego,Kalifornie,USA /kopie odjinud/

Ludmila:

(Marie, 13. 2. 2009 19:54)

omlouvám se za obvyklou záměnu jmen :)

Marie

(Ludmila:, 13. 2. 2009 19:54)

óooo děkuji za ten krásný dodatek :) Jistě, každý den mám vyšetřený prostor pro svůj duchovní život, jen jsem v poslední době trochu ulítla na té škole, ale zdá se mi, že už je to lepší!

Pro Marušku

(Ludmila, 13. 2. 2009 18:26)

Maruško zkus meditovat. Já jsem teď konečně pochopila, kolik energie meditace přináší. Krom toho se při meditaci zvyšuje produkce DHEA - hormonu mládí, tak chci trochu omládnout. Já vím, že Ty jsi mladá kočka, ale zvyšuje to i schopnost koncentrace. 10 až 20 min. si určitě během dne vyšetříš.
P.S. jen dodatek, Ty jsi Maruško také moc hodná a milá holka, tak se drž.

Petře:

(Marie, 12. 2. 2009 14:12)

Milá Petro, neboj se, myslím na sebe v tomto smyslu. Dokonce se mi zdá, že už je to malinko lepší, právě proto, že jsem uviděla, co m i té energie bere nejvíc. Jsou to hlavně zbytečné úvahy o tom, co si myslí a říká okolí a taky polemika s mým vlastním nitrem, jestli třeba nejsem jenom líná a takové klasické úvahy. Když se vzdám těchto neproduktivních a zbytečných myšlenek, mám hned na všechno víc síly. Tak začnu halvně tady :) Díky za podporu, jsi úžasně hodná.

Pro Marušku

(Petra 2, 12. 2. 2009 10:45)

Ahoj Maruško, hlavně zachovej klid, a neztrácej energii obavami (to moc vysává). Musíš být trpělivá, pomalinku to zkoušet, aspoň hodinu, pak si jít třeba lehnout na chvilku. Nebo třeba projít se. Dobré jsou taky některé jogové dechy. Určitě bys potřebovala nějaké přírodní látky do těla, co by tě posílili. Sama jsem koukala, co některé přírodní přípravky umí. Zvlášť mi pomohla čínská medicína, ale na to potřebuješ k někomu zajít, aby tě viděl, vyšetřil a řekl ti, co a jak. Důležitá je taky strava, co piješ, a tak.
Když jsem už měla tu nemoc, a doktoři na to nemohli přijít, tak jsem hledala pomoc jinde - a jedla jsem hodně přírodních doplňků, chodila na EAV, v rámci možností cvičila, a tohle si myslím, že mě drželo nad vodou a díky tomu jsem dostudovala, proto jsem Ti už předtím psala, abys stále myslela na své tělo, že mu asi něco chybí, má nějaký problém a snažila se mu v tom boji pomoct a nečekala na doktory. Bude to třeba pomáhat jen malinko, ale i malinká změna může člověku v určitých životních situacích pomoct a překonat mu těžké období. Já si myslím, že díky tomu, co jsem dělala, nemám postižené žádné orgány a vyvázla jsem z toho ještě relativně dobře (mám i některé příznaky systémové sklerodermie). Držím moc palce. Petra

Petře:

(Marie, 10. 2. 2009 20:42)

Ahoj, no musím říct, že to moc nejde. Mám silnou obavu, že na to nestačím ani napotřetí. Znáš to, jak dojde síla, můžeš do toho koukat celý den, v hlavě zůstane malý střípek. Jak jsi s tím mohla dostudovat?

Marušce

(Petra, 9. 2. 2009 20:04)

tak to je super!! držím moc palce, hlavně buď v pohodě, udělej pro to maximum, co ti tvůj stav dovolí, ale když to nevyjde, tak se z ničeho neobviňuj. Zbytečně se nestresuj, je to "jen" jedna zkouška. Studium na VŠ je často založeno na prapodivných náhodách, občas stačí, abys neudělala jeden předmět a už to jede... Taky vycházím studentům vstříc, když vidím, že mají nějaké zdravotní problémy... všichni jsme jen lidi :)

Petra:

(Marie, 9. 2. 2009 19:34)

Taky jsem to tak pochopila :) Jo, dostala jsem možnost to psát napotřetí. Tak mi drž palce, je to výjimečný, ta paní docentka mi napsala, že mi s těmi zdravotními problémy věří, ptoto mi to umožnila. Ale z dobré vůle, takže si toho musím vážít.

Marušce

(Petra 2, 9. 2. 2009 13:24)

já tím chtěla hlavně říct, že ať už to pro tebe dopadne jakkoli (stanovení diagnózy), stejně budeš muset dělat hodně pro své zdraví a když začneš už teď, tak tím rozhodně nic nezkazíš. A věci se ti pak určitě budou lépe zvládat. Agátka tu má spoustu typů z alternativní terapie, určitě si tam něco najdeš. Držím palce. Petra

Petra:

(Marie, 8. 2. 2009 20:20)

Díky moc! Něco s tím udělám. Doktorky jsem se ptala minule, aby mi napsala zprávu, že chci přerušit ten druhý obor, řekla, že se k tomu ale nebude vyjadřovat, jen tu zprávu napíše. Nemůžu počítat s podporou lékařů. Vše ostatní, co jsi psala, zvážím. Děkuju moc za zájem a podporu!

ještě pro Marušku

(Petra 2, 8. 2. 2009 16:55)

s přerušením studia bych si teď pospíšila, brzy začne letní semestr... u nás už za týden, aby ti pak nedělali potíže. Maruško, přemýšlela si, že by si vyzkoušela i něco z alternativní medicíny? i když tvé problémy třeba úplně nevyřeší, tak ti může podstatně ulevit. píšeš, že máš alergie, co strava ? změna stravy, třeba by ti pomohla makrobiotika...alespoň ULEVILA. přemýšlela jsi o svém problému z trochu jiné stránky? když tak čtu, co píšeš, tak mi připadá, že toho na sebe nakládáš moc a připomínáš mi některé pasáže z knihy Nemoc jako cesta. Mrkni se tam. Přeruš si studium, jestli můžeš, odpočiň si, udělej si čas na sebe, a hledej cesty, jak si alespoň ulevit, když Ti "klasická" medicína momentálně nedokáže pomoci. Vím, že je to moc těžké, když je člověk tak zničený, a jak se cítí zoufale, a bezmocně, ale je potřeba bojovat za všech okolností... budu ti osobně držet moc palce a někdy napiš...

pro Marušku

(Petra 2, 8. 2. 2009 16:47)

Milá Maruško, mrzí mě, že Ti není pořád lépe. Zřejmě sis naložila moc velké břemeno. Rozhodně bych to ještě nevzdávala - a požádala lékařku, aby Ti napsala zprávu o tom, že jsi měla zdravotní potíže. Buď ale připravená na to, že by si nějaký lékař mohl myslet, že "simuluješ", abys nemusela chodit do školy. I s tím jsem se setkala. S tímto potvrzením bych pak podala žádost děkanovi (příp. na studijní) a požádala o další termíny zkoušky (zápočtů) či postupek... Většinou Ti vyhoví, lze se individuálně domluvit. Nevím tedy, kde studuješ, a co, každá škola to má trochu jinak, ale já bych to zkusila. Učím na VŠ, a tyto případy občas řešíme, nikdy jsme nikomu nezamítli žádost tohoto typu. Takže jestli máš sílu, nevzdávej to a zkus to. No, studovat dvě VŠ to není dobrý nápad, už se to vyřešilo za tebe. Já taky studovala dvě školy a dodělala jsem je obě, cena byla velmi vysoká.
Jinak VŠ studium je šílený stres (ono teda záleží, co a kde studuješ), ale já jsem byla na "prestižním" oboru, kde mi 5 let dávali najevo, že jsme totální blbci... už bych se tam nevrátila. Takže bych to nevzdávala, když jsi skoro v cílové rovince, uvidíš, že se lze skoro vždycky individuálně domluvit, jen se člověk nesmí bát a přijít za těmi lidmi, a vysvětlit jim situaci. držím moc palce.

ještě k artroze

(Petra 2, 8. 2. 2009 16:39)

Milá Ludmilo, děkuji za tip s lázněmi. Souhlasím s tím, že lázně moc pomáhají - já jezdím už 4 roky do Jáchymova. Radonová terapie mi moc pomohla a až díky ní jsem mohla začít normálně pracovat. Jsou to naše nejsilnější radonové lázně a prý "konečná" :) ale mám to tam ráda. Neb kolem jsou krásné hory, a skvělé je, že stačí si vyjet nahoru do kopců autobusem nebo autem a pak už chodíte pořád jen po rovině. O Teplicích vím, ale nevím moc, co bych tam dělala :)no, už jsem si pořídila něco na chrupavky, přidala další potravinové doplňky, cvičím každý den, změnila jsem radikálně stravu, tak uvidíme, jaké budou výsledky. Zatím ještě pořád chodím jak kachna :) (dopadám na pravou nohu), ale jsou horší věci.

Ludmilce:

(Marie, 7. 2. 2009 12:54)

Milá Ludmilko, děkuju moc. Ještě to úplně nevzdám a pokusím se požádat o přerušení. Ale rozhodně nebudu teď dále pokračovat ve snaze dohnat zkoušky, to by nemělo smysl. Jsem možná i ráda, že se to stalo. Je to velká úleva. Věděla jsem, že to nedám, ale jaksi jsem necítila oprávnění to přerušit, dokud se to nestalo bez mojí vůle. A lidi ať si říkají co chtěji ;-)

Pro Marii

(Ludmila, 7. 2. 2009 12:27)

Milá Maruško,
nejsi první ani poslední, kdo přeruší či ukončí studium VŠ. Ono i když se z venku nezdá, tak je to stres a velký stres a jakmile se necítíš zdravotně dobře, je jakékoliv skládání zkoušek velmi namáhavé. Jde jen o to, abys měla solidně placené zaměstnání. Dnes se na partnera, že tě bude živit celý život, moc spoléhat nedá. Přeji Ti vše dobré, nakonec, pokud přijde rodina, tak si jen na toto období zavzpomínáš. Každé studium prodlouží mládí - nelituj. Měj se moc hezky pa,pa
Budu ráda, když budeš psát častěji, třeba jen to, že ti je skvěle.

ještě poslední

(Marie, 6. 2. 2009 22:25)

Moc se omlouvám za tolik vzkazů, tento je poslední. Možná že mám opravdu jen ten alergologický zánět, ale holt mě tak sejmul, že škola šla prudce a radikálně z kopce.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97

následující »