Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mateřská naděje

24. 1. 2009

Je to nadace, která vám zprostředkuje pomoc všeho druhu v oblasti mateřství - bud myslíte, že jste neplodné, nemáte ochotné lékaře a máte pocit, že vás dostatečně nevyšetřili nebo opakovaně potrácíte a nikoho to moc nezajímá, nebo chcete adoptovat či osvojit si dítě a nevíte jak na to....Všechno to jsou situace, kdy může tato nadace pomoci právě vám.


Zde najdete informace - na jakou organizaci se obrátit. Jsou skvělí a mají dobré kontakty.


 Obrazek

http://www.materska-nadeje.cz/

 

Náhledy fotografií ze složky Andělé

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rada a pomoc chci rodinu

(Silvie, 8. 6. 2018 10:08)

Ahoj, mohla bych poprosit nějaké kontakty jsem s Dubňan od Hodonína, jezdím ze SLE do Brna ke Sv.Anne na nefro. a revmatologii, protože mám lupusem postiženou ledvinu, nemoc mi diagnostikovali v Prosinci 2016 když sem měla první ZT v 9 tt. v Březnu tohoto roku mi řekli že je nemoc v remisi, otěhotněla jsem podruhé tet v Květnu ale bohužel další ZT v 9tt.a už nevím s kým to mám probrat,konzultovat....prostě někoho kdo mi poradí a dodá aspoň trochu naděje, miminko si moc přeji....tet beru léky metypred 4mg , Imasup 1-0-1 a Plaqvenil 1-0-0.

pro Emu

(Agata, 4. 3. 2010 17:55)

Ahoj, já se orientuju jen v Cechách -tady působí v UPMD dr.Andělová, na Slovensku nevím, ale zavolej si do Ustavu pro revmatické choroby a tam jsou specialisti na lupus SLE, měli by ti poradit!
Kontakt na NURCH: http://www.nurch.sk/default.htm

lupus

(ema, 4. 3. 2010 11:15)

prosim vas mohli by ste mi dat kontakt na nejaku kliniky,zariadenie,ktore sa zaobera tehotnostou v lupuse?
Dakujem Ema