Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bolesti

6. 9. 2007

 

několik mých poznámek na úvod do diskucí....


1.www.linkaprotibolesti.cz

 

.....lze tam najít nejenom telefonní číslo na telefonickou konzultaci , ale i seznam lékařů, kteří se Vám po objednání budou plně věnovat a Vy si vyberete někoho, kdo je nejblíž na dojíždění....


2.mě pomáhá při bolesti prohřát si to místo !

A čím?...

...jmenuje se ten vynález TERMOFOR a dají se koupit různé tvary, mají je ve zdravotnických potřebách a na netu seženete třeba i termofor ve tvaru srdce...podívejte se...

http://www.babyplanet.cz/cz/cart.php?id=108&action=add&pocet=1&spec2=r%F9%9Eov%E1


Nebo dobré jsou prý obklady ze soli: ušít si pytlíček potřebné velikosti, naplnit solí a zašít.

Sůl potom dobře přijímá teplo(mikrovlka) a hlavně dlouho jej zase vydává, takže si lebedíte a bolest ustupuje...


 

3.kontakty na některé dobré doktory, kteří léčí chronickou bolest (ostatní -ty vaše si sem doplníte sami v komentářích...):

Beroun

http://www.lecba-bolesti.org/onas.html

OSTATNÍ REGIONY:

NAJDETE NA WWW..LINKAPROTIBOLESTI.CZ


 

4.když žádáte lék proti bolesti, je výhodnější a šetrnější mít a taky žádat na lékařích čípek.

PROČ?

...protože léková forma čípek šetří žaludek před nežádoucími účinky NSA /nesteroidních antirevmatik/, které tyto léky mohou mít  na žaludeční sliznici.


Když užíváte kortikoidy, pozor na současné užívání NSA a kortikoidů...!!!!

 

pokud užíváte k léčbě své nemoci kortikoidy a v minulosti jste měli vředy, ihned na to upozorněte lékaře a máte právo na šetrnější lék proti bolesti - například Movalis..a pod.

Prostě léky které snižují riziko, že se vředy vrátí a vy můžete dále užívat kortikoidy beze strachu a ještě mít poměrně účinný lék proti bolesti. (tyto "šetrnější" léky patří do skupiny tzv. COX inhibitorů)

 

 

Náhledy fotografií ze složky Medvídek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mast na lupénku a revma z konopí

(Mastix, 24. 5. 2013 21:52)

Poradím, jak snadno vyrobit mast z konopí, která je skvělá na léčbu lupénky, ale i dalších neduhů. Stačí zajít na stránky http://www.jakpracovatdoma.cz/, kde nás můžete kontaktovat.

Liečba

(marek, 14. 4. 2010 10:25)

Zdravim p.Janka, ak máte ešte problémy, napište mi: marek.1@centrum.sk, v prilohe Vám pošlem odb.info o liečbe bez vedľ.účinkov. Všetko dobré.

Léčba

(Katka, 24. 2. 2010 13:32)

Dobrý den,
na léčbu je výborné používat Aloe Vera,je opravdu výborné a zabírá.Je to 100% přírodní produkt,existuje i gely na lupénku i atop.ekzém.Používám to u dcery a je to výborné.
731525621

Janě

(Marcela, 8. 5. 2008 17:56)

Je to hrozné,chápu tě, ale nedokážu ti asi moc poradit, já to řeším tak, že namažu bolavá místa buď hadí mastí, různými gely :Veral gel atd, ALPA Kaštanový gel, mám vyzkoušeno, že bolest na chviličku ustane, takže si aspoň odpočinu nebo usnu, co se děje v noci, je druhá věc, je to těžké, ale každá chvilka bez bolesti je hezká, zkus, třeba ti to taky pomůže, držím palce....

Bolesti

(Jana, 19. 4. 2008 16:54)

Ahoj Lupusačky,
na tyto stránky jsem přišla až náhodou nyní, kdy už se s Lupusem/dříve diagnostikovanou revmatiodní artritidou léčím cca 10 let. Neznám nikoho v okolí, kdy by měl něco podobného a tak mi přijde super, že tyto stránky existují, hlavně pro podporu psychiky. Mým největším problémem jsou bolesti v kloubech, resp. ve vazivu a to různě po těle. Teď je SLE v akutním stádiu a já nevím, jak se těch strašných bolestí zbavit. Teplo, které mi pomáhalo při klidném stádiu, na to samozřejmě nedávámm abych ještě nepodpořila zánět. Dokáže někdo poradit?
Děkuji
Jana