Jdi na obsah Jdi na menu
 


Protilátky - proti čemu látky...

29. 10. 2007

Náhledy fotografií ze složky Srdce

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdravý nemocný

(Edo, 3. 11. 2014 2:50)

Posielam zase otázku ohľadom diagnostiky . . .
Nejaké výsledky z krvi som vám posielal už v apríli t.r., po reumatológoch už nechodím, trápi ma len obrovská únava, takže nedokáem normálne pracovať a po roku PN ( kedy mi nič nezistili ) som sa ocitol na ÚP.
Keďže od puberty mám obrovské problémy dýchania nosom, bol som však na testy u alergológa, kde mi vyšlo : ANA++++, dsDNA pozit.+, vyššie IgE ( parazity vylúčili, slabá alerg. na oriešky ), ľahko zvýš. CRP . . . vraj to bude asi potravinová alergia . . . Mohlo by ma teoreticky aj z toho bolieť celé telo ? Zvyšok vraj robí depresia, úzkostný syndróm a porucha osobnosti, pretože chýba KLINIKA na dg. spojivového tkaniva ( a ja mám len imunologický deficit ) . . .
Za prípadnú odpoveď ďakujem . . .

Zdravý nemocný

(Edo, 11. 4. 2014 0:41)

Je možné, že človek s autoprotilátkami ANA++, Sm+,RNP+,nRNP/Sm netrpí žiadnym ochorením spojiva a jeho zdrav. problémy sú čisto psychické ? Odporučili mi triciklické antidepresíva.

Re: Zdravý nemocný

(agata, 11. 4. 2014 22:14)

Pokud jsou tyto autoprotilátky přítomné, nemoc v těle je a pokud máte problémy a lékař toto popírá, najděte si jiného. Svádění na psychiku je ted "moderní", ale pokud je nalezeno něco v krvi, tak se za psychiku schovávat lékaři nemají. Někdy lékaři musejí sledovat člověka dlouho a dělat kontrolní testy, protože nejsou třeba přítomny všechny protilátky, aby se dala stanovit nemoc, konkrétní dg -někdy to opravdu trvá, ale nárok na lepší péči máte a proto hledejte nového lékaře, přídaně se obratte na NURCH, ww.nurch.sk . nenechte se odbýt.

Re: Zdravý nemocný

(Edo, 12. 4. 2014 20:50)

Ďakujem za odpoveď,
to, o čom som písal, mi poradili v NÚRCH. Ich záver je, že netrpím žiadnym ochorením spojivového tkaniva . . .

Re: Zdravý nemocný

(Edo, 12. 4. 2014 20:55)

Ďakujem za odpoveď,
to, o čom som písal, mi poradili v NÚRCH. Ich záver je, že netrpím žiadnym ochorením spojivového tkaniva . . .