Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schindeleho minerály

6. 8. 2007

Složení Schindeleho minerálů

nový přírodní produkt - zdroj minerálů a stopových prvků, Schindeleho minerály. Tento minerální potravinový doplněk, který se opírá a základ tvořený přírodními zeolity, řeší nedostatek minerálů a stopových prvků a k tomu čistí trávicí trakt zanesený nestrávenými zbytky potravy.

Objevem dosud nikde jinde se nevyskytující horniny - zeolitu, sestávajícího z alkalického živce, plagioklasu, křemene, biotitu, distenu, granátu, silimanitu, zirkonu a rutilu, která navíc vykazuje unikátní elektrické a magnetické vlastnosti, se nám dostává do rukou jedinečný zdroj minerálů a stopových prvků, které nám díky našemu způsobu života chybí.

Originální Schindeleho minerály sestávají z jemně mleté kamenné mouky s vysokým obsahem kysličníků křemíku, hliníku, vápníku, železa, hořčíku, draslíku, sodíku a značného množství stopových prvků.

Složení na 100 g prášku
Kysličník křemičitýSiO261,9g
Kysličník hlinitýAl2O315,7g
Kysličník draselnýK2O3,49g
Kysličník železitýFe2O35,3g
Kysličník vápenatýCaO1,6g
Kysličník hořečnatýMgO1,58g
Kysličník sodnýNa2O1,94g
ManganMn0,032g
MěďCu0,0044g
ZinekZn0,0098g
KobaltCo0,00115g
MolybdenMo0,00018g
BórB0,00003g
ChromCr0,009g
NiklNi0,006g
VanadV0,0121g
FosforP0,044g


Energie0 kj
Bílkoviny0
Tuky0
Cukry0



Minerální látky jsou podobně jako látky organické - bílkoviny, tuky a uhlohydráty - výrazným způsobem zodpovědné za bezchybný průběh životních funkcí lidského organismu, přičemž pomáhají vytvářet uvnitř buněk chemické podmínky pro tvorbu buněk a tkání. Minerální látky pronikají do oblasti růstu a krvetvorby a jsou velkou měrou spojeny se správnou funkcí a tvorbou hormonů, vitamínů a enzymů.

Minerální látky jsou především nezastupitelnými stavebními kameny kostí, zubů a důležitých tkání a jako takové podléhají neustálé výměně a ztrátám, které musí tělo jejich dalším přísunem bezpodmínečně vyrovnávat. Nedostatek minerálů má za následek výskyt celé řady chronických potíží, kterým trvalý přísun směsi Schindelových minerálů zabraňuje. Schindeleho minerály jsou dokonalým potravinovým doplňkem, který je navíc čistě přírodní a zcela netoxický.

Neobsahuje žádné tuky, cukry ani bílkoviny. Nejsou známy žádné vedlejší účinky - ani při dlouhodobé konzumaci. Čistý přírodní produkt. Vhodný i pro děti a pro těhotné ženy. Schváleno hlavním hygienikem ČR: č.j. HEM-350-20.2.01-4984

Užívání Schindeleho minerálů

Užívání
Denně 1-3 čajové lžičky rozmíchat ve vodě nebo ve studeném čaji rozmíchat a ihned vypít. Nejlépe nalačno, 10 minut před jídlem.

Ze Schindelových minerálů lze vytvořit také pleťový krém
Smíchejte běžný pleťový krém s minerály v poměru 1 : 1. Takový krém je velmi účinný proti tvorbě vrásek v pokožce obličeje.

Pleťová maska
Účinný prostředek proti tvorbě vrásek
1 polévková lžíce Schindelových minerálů
1 kávová lžička medu
1 žloutek
Všechny ingredience dobře promíchejte v misce, až vznikne směs, kterou snadno rozetřete. Tuto směs naneste na očištěnou pleť obličeje, vyjma krajiny kolem očí. Po deseti minutách působení omyjte vlažnou vodou. Tuto pleťovou masku můžete opakovat dvakrát týdně.

Schindelova minerální koupel
500g minerálů rozpustit v cca 5l horké vody (max. 70°C) Tento roztok přidejte do koupele. Během koupele je třeba vícekrát promíchávat vodní masu, kterou jste vytvořili přidáním směsi s minerály. Doba koupele je cca půl hodiny. Tato koupel je účinná proti revmatickým bolestem, únavě. Je vhodná pro osvěžení a celkovou tělesnou regeneraci. Koupel je vhodná pro odstraňování vrásek.

Schindeleho minerály pro domácí zvířata
Denně 10g minerálů na každých 70kg živé hmotnosti zvířete.
Přídavek Schindelových minerálů zvyšuje výkonnost závodních koní.

Schindeleho minerály pro květiny
2x ročně vrchovatou lžíci minerálů - rovnoměrně posypat okolí rostliny, zalít dostatečným množstvím vody.

KOMPLETNÍ INFO OD FIRMY: http://www.impass.cz

CENA:

http://www.impass.cz/mineraly/cena.php

OD FIRMY JE VYŠŠÍ,PROTOŽE LÉKÁRNY MOHOU ODEBÍRAT VĚTŠÍ MNOŽSTVÍ,NA KTERÉ JE CENA SNÍŽENÁ,PROTO JE KUPUJTE RADĚJI PŘES LÉKÁRNY...

TO JE MUJ POSTŘEH....

LEVNĚJŠÍ!!!! http://www.lekarna.cz/schindeleho-mineraly-1000g/

http://brevnovska.lekarna.cz/shop.php?action=show_product_detail&product_id=30636